Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het koppel was net twee jaar verloofd.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zijn uit elkaar

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

De coronacrisis mag dan misschien wel een heuse babyboom op gang hebben gebracht, helaas zorgt het ook voor flink wat relatiebreuken. Zo ook in Hollywood, want Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) zouden niet langer samen zijn. Het celebkoppel, dat vaak de bijnaam J-Rod kreeg, verbreekt zo dus ook hun verloving.


Op 14 februari kreeg de zangeres een gigantische bos bloemen van haar hubby, een week geleden werden fans getrakteerd met een reeks hartverwarmende foto’s waarop het stel elkaar innig kust en knuffelt... Als je even door de Instagrampagina van J.Lo scrolt, denk je meteen: fijn, allemaal rozengeur en maneschijn. Maar schijn bedriegt, want na vier jaar samen zijn en een verloving van twee jaar zou de bubbel nu toch gebarsten zijn, aldus een bron aan Page Six. Er gingen dan ook al een tijd lang geruchten rond dat Alex zou vreemdgaan met een jonge realityster en het koppel stelde al twee keer hun huwelijk uit. Al deden ze dat officieel vanwege de huidige coronacrisis.

https://www.instagram.com/p/CL0pBszJ9sF/

Focus op het werk


Page Six laat weten dat het koppel er al langer aan dacht om de verloving te verbreken en dat de huidige afstand tussen hen hoogstwaarschijnlijk de doorslag gaf. Noch Jennifer noch Alex hebben al op het nieuws gereageerd. De twee zijn dan ook druk bezig met hun eigen leventje en beschouwen hun werk als de perfecte afleiding. Zo vertoeft J.Lo momenteel op de Dominicaanse Republiek voor de opnames van de film ‘Shotgun Wedding’. En Alex? Hij bereidt zich in Miami volop voor op nieuwe baseballseizoen. Al is er klaarblijkelijk wel ruimte voor wat ontspanning, want Alex postte gisteren een foto op een jacht waarbij hij druk naar zijn gsm keek en zijn volgers vroeg wat hun plannen voor het weekend zijn.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '