Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hoe meer 'Gratitude', hoe beter!'

Ingeborg maakt een clip voor haar hit ‘Gratitude’, en jij kan er in meedansen

Een dikke maand geleden liet Ingeborg Sergeant de volledige studio van ‘Van Gils & Gasten’ dansen op haar lied ‘Gratitude’, en sindsdien danst Vlaanderen met plezier mee. De zangeres kreeg zoveel video’s van zingende en dansende dankbare mensen, dat ze die nu wil omtoveren tot een videoclip. En je hebt geluk: jouw filmpje kan er nog bij!

‘Gratitude’


Er altijd al van gedroomd beroemd te worden dankzij een rol in een clip van Ingeborg? Dit is je kans. De dankbare dame deelde gisteren een oproep op de Facebookpagina van haar yogaschool De Evolutie waarin ze, aan de zijde van Kristel Verbeke, vraagt aan haar fans om video’s op te sturen waarin ze ‘Gratitude’ zingen en dansen. Die zal ze dan samenvoegen tot een videoclip.

Veel tijd om de complexe danspasjes te leren heb je niet meer, want Ingeborg zou de videoclips tegen komende zondag, 15 oktober, willen hebben.  Ze vraagt ze op te sturen naar het e-mailadres gratitude.ingeborg@gmail.com. Wij hopen vooral dat Sven Nys ook besluit een clipje in te sturen. ‘Gratitude’-natuurtalent, als je ’t ons vraagt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '