https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Yes! Yes! Yes!

Hoera: Ellie Goulding komt dit jaar opnieuw naar Rock Werchter

Op vrijdag maakt de organisatie van Rock Werchter steeds een aantal nieuwe namen bekend. Vandaag zit daar een naam tussen waar wij op de Flairredactie héél gelukkig van worden. Zangeres Ellie Goulding zakt dit jaar namelijk opnieuw af naar de Werchterse wei.

Na een make-upcollectie met het merk M.A.C Cosmetics heeft de blonde schone nog een cadeautje voor ons. De zangeres zal dit jaar optreden op het festival Rock Werchter. Het is bovendien niet de eerste keer dat de zangeres op het festival zal optreden. In 2014 was de zangeres er ook al te zien en dat klonk ongeveer zo:
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bron: Nath Alie

Ellie Goulding is dit jaar dus twee keer te zien in ons land. Volgende week heeft de zangeres namelijk een concert gepland in het Sportpaleis in Antwerpen. Ellie zal op donderdag 30 juni te zien zijn op de wei van Werchter. Dagtickets zijn nog steeds beschikbaar en kosten dit jaar 100 euro.

Ook deze artiesten zijn straks in ons land te zien:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content