Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Studio 100

En we kunnen nog special guests verwachten!

NOSTALGIE: cast van ‘Het Huis Anubis’ houdt reünie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Goed nieuws voor fans van ‘Het Huis Anubis’! De cast houdt veertien jaar (!) na de laatste aflevering namelijk een reünie. Ze zullen aanwezig zijn op SingAlong , een grote show met Studio 100-hits in het Sportpaleis. Aftellen maar!

Mark your calendars, want op 1 en 7 december vindt in het Sportpaleis Antwerpen de grote show SingAlong van Studio 100 plaats. Gert Verhulst en James Cooke zijn ceremoniemeesters van dienst. Ondertussen is ook de eerste special guest aangekondigd.

Veertien jaar

Dat is niemand minder dan de cast van ‘Het Huis Anubis’! Veertien jaar na de laatste aflevering komen Nienke Martens (Loek Beernink), Amber Rosenbergh (Iris Hesseling), Fabian Ruitenburg (Lucien van Geffen), Jeroen Cornelissen (Sven de Wijn), Mick Zeelenberg (Vincent Banić), Patricia Soeters (Vreneli van Helbergen) en Joyce van Bodegraven (Marieke Westenenk) terug samen.

Lucien van Geffen, die de rol van Fabian speelde, ziet het alvast zitten. ‘We kijken met een grote glimlach terug op die periode. De band onderling was heel goed. Alsof we een grote familie waren. Fantastisch dat we nu weer op het grote podium van Studio 100 mogen staan.’

Welke special guests we nog mogen verwachten, is voorlopig nog niet bekend. Tickets en info vind je via studio100.com.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '