Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Het album ligt vanaf 13 december in de winkels.

HALLOKES: Harry Styles poseert naakt voor zijn nieuwe platenhoes

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Dat Harry Styles naast een prachtige stem ook gezegend is met goede looks hoeven we je niet meer te vertellen. Op de vinylcover van zijn nieuwste plaat zien we hem nu in volle glorie, want hij poseert zonder kleren.


Het was al ons favorietje ten tijde van One Direction en nu hij solo gaat, zijn we nog meer fan geworden van Harry Styles. De zanger heeft net zijn tweede soloalbum ‘Fine Line’ uit en de eerste single daarvan ‘Lights Up’ stond de voorbije weken bovenaan onze playlist en klonk bijgevolg non-stop door onze oortjes.

Copy-paste naar onze living


De cd ligt op 13 december in de winkel en er is ook een vinylalbum ter beschikking. Waarom zou je old skool naar zo’n exemplaar teruggrijpen? Eerst en vooral voor het fantastische geluid en daarnaast bevat het een heel speciaal extraatje. Harry poseerde voor de cover namelijk in zijn adamskostuum. Op Twitter vingen we daar al een eerste glimp van op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op sociale media verschijnen nu meer posts met de bewuste foto. We zien de zanger neerliggen in een vreemd decor, met zijn benen gekruist en zijn ene hand strategisch op zijn onderbuik. Hij kijkt verleidelijk in de camera en we krijgen een goed zicht op zijn vele tattoos. Harry staat bekend als een waar stijlicoon met vestimentaire keuzes die hem steevast een plaats in de top drie van de categorie best dressed opleveren, maar ook zonder kleren doet hij onze mond nog steeds openvallen.

De naaktfoto is totaal niet vulgair, maar heeft eerder iets weg van een kunstwerk. Het is het soort kunst dat we wel kunnen appreciëren én dat we zelfs in onze living zouden hangen. Je kan de plaat nu voorbestellen voor 24,99 euro en wie weet is Harry binnenkort de eyecatcher in jouw woonkamer.

https://www.instagram.com/p/B5zFv5Wl0EC/

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '