Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix/Getty

Van 'Chilling Adventures of Sabrina' tot 'Stranger Things'.

Deze halloweenafleveringen van je favoriete series wil je op de feestdag (her)bekijken

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Naast films en volledige series die perfect zijn voor Halloween kan je ook speciale afleveringen van je favoriete reeksen herbekijken op de feestdag. Van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ tot ‘Stranger Things’: wij zetten enkele van onze favoriete halloweenafleveringen op een rijtje.

1. ‘Stranger Things’: seizoen 2, aflevering 2


In ‘Trick or Treat, Freak’ ziet Will iets verschrikkelijks op de avond dat ze gaan trick-or-treaten. Ondertussen vraagt Mike zich af of Eleven nog leeft en Nancy heeft het moeilijk met wat er gebeurd is met Barb.

2. ‘Riverdale’: hoofdstuk 61


Terwijl het mysterie met de videobanden onopgelost blijft, bereiden de vrienden zich elk op hun eigen manier voor op Halloween. Cheryl moet van Toni afscheid nemen van Jason, Jugheads avond met Betty wordt gedwarsboomd door een zieke grap van zijn klasgenoten en Archie organiseert een feestje voor jongeren.

3. ‘The Vampire Diaries’: seizoen 1, aflevering 7


Vicki moet zich leren beheersen als nieuwe vampier, maar hoe meer ze het probeert tegen te houden, hoe groter de honger wordt. Ondertussen wil Elena dat haar broer Jeremy uit Vicki’s buurt blijft. Maar in het spookhuis vinden ze elkaar toch en de avond krijgt een angstaanjagende wending.

4. ‘Friends’: seizoen 8, aflevering 6


Monica en Chandler organiseren last minute een halloweenfeestje in haar appartement. Daar ontmoet Phoebe de verloofde van haar tweelingzus Ursula. Rachels moederinstinct komt naar boven nu ze zwanger is en deelt het snoep uit. Ross en Chandler houden een armworstelwedstrijd om te zien wie het sterkste is.

5. ‘Pretty Little Liars’: seizoen 3, aflevering 13


In ‘This Is a Dark Ride’ verheugen Aria, Emily, Spencer en Hannah zich op het halloweenfeestje dat plaatsvindt op de Rosewood Ghost Train, maar eens daar verandert de avond in een echte nachtmerrie.

6. ‘Modern Family’: seizoen 2, aflevering 6


Claire haalt alles uit de kast voor haar favoriete feestdag Halloween en tovert het huis om tot een waar spookhuis. Iedereen van de familie krijgt zijn/haar rol.

7. ‘How I Met Your Mother’: seizoen 7, aflevering 8


In ‘The Slutty Pumpkin Returns’ gaat Ted opnieuw op zoek naar de Sletterige Pompoen die hij vier jaar geleden voor het eerst ontmoette op het dak van een halloweenfeest, maar daarna nooit meer terugzag.

8. ‘Gossip Girl’: seizoen 3, aflevering 7


In ‘How to Succeed in Bassness’ bereidt Chuck zich voor op de opening van zijn club en krijgt daarbij hulp van Serena. Blair voelt zich buitengesloten. Rufus wil de halloweentraditie in stand houden en snoep aan de deur uitdelen, maar weet niet dat er geen kinderen aan de deur komen.

9. ‘Alexa & Katie’: seizoen 2, aflevering 5


Alexa en Dylan krijgen ruzie net voor het halloweenfeestje, maar Katie is er zeker van dat ze het kan oplossen.

10. ‘Chilling Adventures of Sabrina’: seizoen 1, hoofdstuk 2


In ‘The Dark Baptism’ wordt Sabrina op Halloween 16 jaar en is het tijd voor haar donkere doop. Maar wanneer het zover is, doet ze een aankondiging.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '