Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Het spel omvat maar liefst 600 vragen over al jouw favoriete momenten!

WANT: deze ‘Friends’-editie van Trivial Pursuit is nu al het ideale cadeautje voor onder de kerstboom

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Ben jij een ‘Friends’-fan in hart en nieren? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Trivial Pursuit heeft namelijk zonet een editie uitgebracht die helemaal gebaseerd is op de avonturen van de zes New Yorkse vrienden. Haal dus snel die bankkaart boven, want dit spel is #GameNightGoals!


Ken jij de trouwdatum van Ross en Rachel in Vegas beter dan de jouwe? Weet jij in welke aflevering Joey voor het eerst die befaamde woorden ‘How you doin’?’ uitsprak? Dan is de ‘Friends’-editie van Trivial Pursuit de ultieme manier om die uitmuntende kennis te bewijzen. Het spel bevat maar liefst 600 (!) vragen over de hilarische en meeslepende avonturen van onder meer Rachel, Phoebe en Chandler. Het goede nieuws is dat je het gewoon online kan bestellen bij Bol.com. Geen hoge verzendkosten of lange wachttijden dus!

Test je kennis


Net zoals bij het originele spel moet je gewoon met de dobbelstenen werpen. Elk vlak van de dobbelsteen komt op zijn beurt overeen met een bepaalde categorie. Lukt het je om een vraag over een van de tien seizoenen goed te beantwoorden? Dan mag je deze bijhouden. Bij een tweede goed antwoord krijg je er dan een punt bij. Het uiteindelijke doel is om zes punten en dus twaalf kaarten te verzamelen. Kan jij nu al niet wachten om het spel in huis te halen? Rep je dan snel naar de online winkel van Bol.com en scoor het voor nog geen € 21.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '