Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Daarnaast kan je de zanger ook aan het werk zien in een showcase in The Qube.

Ed Sheeran geeft intiem optreden voor De Warmste Week

Herlinde Matthys

We moeten niet wachten tot juli 2022 om Ed Sheeran aan het werk te zien in ons landje. De populaire zanger geeft op 4 oktober namelijk een exclusieve showcase voor De Warmste Week op de VRT.


Fans van Teddy hebben morgen (zaterdag 25 september) in het vetjes en met veel uitroepingstekens aangeduid in hun agenda, want dan start de ticketverkoop voor Ed Sheeran in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Het is drie jaar geleden dat de Brit, bekend van monsterhits waaronder ‘The A Team’, ‘Castle on the Hill’ en ‘Perfect’, in België optrad. De tickets voor zijn ‘+ – = ÷ x Tour’ zijn wel vrij prijzig. Voor het goedkoopste ticket betaal je meer dan € 70.

Exclusieve showcase


Zit je wat krap bij kas, kan je niet wachten tot volgend jaar of krijg je gewoon maar niet genoeg van Ed Sheeran? Over een kleine twee weken is de zanger in ons land én geeft hij een exclusieve showcase voor De Warmste Week. Hij schaart zich namelijk volledig achter het thema van dit jaar: ‘Kunnen zijn wie je bent’. Dit intiem concert vindt plaats op maandag 4 oktober op de VRT en slechts 150 lucky bastards kunnen hier getuige van zijn.

Ed zal muziek uit zijn nieuwste album spelen, dat nu dankzij de singles ‘Bad Habits’ en ‘Shivers’ al een succes is, en hij laat ook zijn klassiekers op je los. Daarnaast zal hij ook met het publiek babbelen over het thema van De Warmste Week in een unieke Q&A. ‘Wees gewoon jezelf, want er is niemand ter wereld daar beter in dan jij’, aldus de artiest. Amen!

Tickets winnen


Zowel MNM, Studio Brussel als Eén geven tickets weg. Luister dus zeker van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober naar de radio en hou de socialemediakanalen van de openbare omroep goed in de gaten. Daar ontdek je hoe je precies tickets kan winnen. Daarnaast krijgen ook de origineelste TikTok-filmpjes zo’n felbegeerd kaartje. Het enige wat je daarvoor moet doen, is op de tonen van Eds laatste hit ‘Shivers’ tonen wie je bent en uitpakken met je talent. Vergeet zeker niet de hashtags #equalschallenge en #kunnenzijnwiejebent.

Ben je niet bij de gelukkigen? Niet getreurd, want het optreden zal later dit najaar uitgezonden worden op Eén. Ed Sheeran geeft trouwens diezelfde week nog een ander optreden. Op 5 oktober staat hij in The Qube van Qmusic voor een intiem concert. Vanaf maandag 27 september geeft de zender elke dag exclusieve duotickets weg in verschillende radioprogramma’s. Ook via hun website kan je je kans wagen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '