Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Flair

Jouw favoriete magazine is namelijk on stage aanwezig op de Ladies Night van de Boekenbeurs 2017 in Antwerpen.

DOEN: Kom naar Flair @ Boekenbeurs 2017

De redactie

Dat er op een uitstapje naar de Boekenbeurs meer te beleven valt dan nieuwe boeken scoren en signeersessies screenen, is dit jaar een understatement. Jouw favoriete magazine is namelijk on stage aanwezig op de Ladies Night van de Boekenbeurs 2017 in Antwerpen, en hoe. Check snel de Flairevents op de verschillende podia, en wij zien jou daar!

Interview: Emma Gelaude over Make My Dream Work


In Make My Dream Work vertelt social-mediafenomeen Emma Gelaude over haar eigenzinnige parcours en welke inzichten op het vlak van ondernemen, bloggen en mode haar vleugels hebben gegeven. Ook welke harde lessen ze geleerd heeft, want op social media worden vaak de highlights belicht, maar het échte verhaal blijft meestal onzichtbaar. Haar vele ervaringen deelt Emma nu ter inspiratie, motivatie en empowerment, met al wie gepassioneerd onderneemt of wil ondernemen.

–> 18u – Geel Podium

Interview: Anne Drake over Ecologie op hoge hakken


In Doe het zelf! Ecologie op hoge hakken bewijst Anne Drake dat ecologisch leven ook stijlvol kan zijn. Ja, ze woont in een villa. En ja, ze draagt hoge hakken. Maar haar ecologische voetafdruk was nog nooit zo klein. Sinds ze drastisch consumindert en haar eigen verzorgings- en poetsproducten creëert, heeft ze uitzonderlijk weinig afval. Bovendien spaarde ze in haar eerste jaar als zero waster maar liefst 5000 euro uit.

–> 18u30 – Geel Podium

Debat: Body Positivity 2.0.


Voor Flair blijft body positivity een belangrijk thema. Ondanks de grotere diversiteit op de catwalks en in de pers lijkt die strijd helaas nog niet volledig gestreden. We denken dat zowel de modewereld als de media daarin een verdere rol kunnen spelen en willen het thema daarom verder uitspitten tijdens een debat met Flair-columniste Catherine Kosters, Lief voor mijn lijf-auteur Sabine Peeters, model Rose Van Bosstraeten, Nele Somers en An Vandeputte van kenniscentrum Eetexpert.

–> 19u30 – Spiegeltent

Debat: Het supermomsyndroom


Van een bruisend sociaal leven, over een bloeiende carrière, tot je peuter perfect zindelijk naar school sturen: jonge mama’s van vandaag houden meer ballen in de lucht dan ooit tevoren. Maar is dat wel haalbaar? MNM-presentatrice Ann Reymen, Ingrid Renders van mediaplatform Maison Slash, Valerie Van Peel van N-VA, Evita Willaert van Groen en Flair-columniste Lien Henderickx gaan in debat over oplossingen voor het supermomsyndroom.

–> 20u15 – Rood Podium

Flairs Grote Sekspanel


Hoeveel keer per week is écht normaal? Wat als mijn man minder zin heeft dan ik? Is het normaal dat ik fantaseer over een trio met een vrouw? Deze en nog vele andere vragen worden live beantwoord door Flairs Grote Sekspanel, met Flair-seksperte Elien Geboers, seksuoloog Alexander Witpas en Ann Cuyvers van eroshop De Erotische Verbeelding.

–> 21u – Rood Podium

Creatieve workshops

Ben je van plan om dit jaar de Boekenbeurs in Antwerpen te bezoeken? Heb je zin om tijdens je bezoek een gratis creatieve workshop van La Maison Victor te volgen? Dat kan, want tijdens de Ladies Night op vrijdagavond 3 november leert onze DIY-specialiste Céline je hoe je zelf een tablethoes maakt uit vilt, en die versiert met borduursels.

Heb je zin om erbij te zijn? Lees dan alle praktische info om je in te schrijven hier. Per sessie kunnen maximum 12 personen deelnemen. 


Timing


Wanneer? vrijdag 3 november

Waar? Boekenbeurs in Antwerpen (Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen)

Time? 18u – 22u

Bestel hier je ticket!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '