Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zo lief!

Dit is de reden waarom prins Harry en Meghan Markle zo snel trouwen

Tot prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje stappen volgende lente, mag je ons beschouwen als de ‘royal wedding watch‘ die je alle nieuwtjes brengt over het huwelijk van het jaar!


We leven allemaal mee met het levensechte sprookje van Meghan Markle en prins Harry. Hoewel de wereld dolgelukkig is dat er een royal wedding op de planning staat in mei 2018, moeten we toegeven dat het een beetje snel gaat. De prins en zijn Amerikaanse vriendin kondigden op 27 november aan dat ze gingen trouwen, waardoor ze een heel korte verloving van amper vijf maanden hebben.

Blijkbaar is het niet ongewoon voor de Britse royals om in slechts enkele maanden een groots trouwfeest op poten te zetten. (Hey, ze hebben er de mankracht en connecties voor.) Zo duurde de verloving van prins William met Kate Middleton ook slechts vijf maanden. Maar volgens experts die het Britse koningshuis door en door kennen, heeft prins Harry nog een bijzondere reden om zo snel mogelijk te trouwen.

Opa Philip


We horen je al van ver denken en neen, het gaat niet om een groeiend babybuikje van Meghan Markle. Prins Harry heeft een enorm hechte band met zijn grootvader prins Philip, de hertog van Edinburgh, die inmiddels 96 jaar is. Om er zeker van te zijn dat zijn opa zijn grote dag kan meemaken, zet Harry een beetje vaart achter de trouwplannen. Zo zie je maar dat ook de koninklijke familie (soms) net als ons kan zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '