Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @joonassuotamo

Hallo daar, Chewie!

Deze hottie verschuilt zich in Star Wars’ Chewbacca-kostuum

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
'Star Wars: The Force Awakens' infiltreerde onlangs de bioscoopzalen. Han Solo, Luke, Chewbacca en hun vrienden zetten weer een uitermate puike prestatie neer. Maar welk gedrocht zou zich in godsnaam schuilhouden onder het behaarde gelaat van Chewbacca?

Acteur Peter Mayhew had jarenlang een monopolie op de rol van Chewbacca. Met zijn 2 meter en 21 centimeter is hij dan ook de ideale kandidaat om in Chewbacca's kostuum te kruipen. Een boom van een mens, noemt men dat. Aangezien 'Star Wars' al langer dan vandaag bestaat, is Peter ondertussen echter al 71 jaar oud. Hoog tijd voor wat jong vlees, met andere woorden.

 

En dat jonge vlees werd aangeleverd in de vorm van de 29-jarige Joonas Suotamo. Joonas is een blonde Fin en meet 2 meter en 9 centimeter. Hij had de eer om Peters double te vertolken in de recentste 'Star Wars'-film. En het moet gezegd: Joonas mag er wezen.

 

 

A photo posted by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

 

 

A photo posted by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

 

 

Joonas plaatste enkele foto's op zijn Instagramaccount met zijn collega-Chewbacca Peter Mayhew. Geen paniek, de emo ogende make-up van Joonas hoort bij zijn Chewbacca-kostuum.

 

 

A photo posted by Joonas Suotamo (@joonassuotamo) on

 

Deze 'Star Wars'-goodies willen we nu hebben. En zo tover je 'Star Wars' op je nagels.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '