Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

Wij kregen de eerste twee afleveringen in preview te zien en kwamen niet meer bij van het lachen

Deze 4 dames gaan de uitdaging aan in de allereerste aflevering van ‘Shopping Queens’

Vanaf deze week krijgen we een dubbele dosis Jani. Op maandag kan je zijn avonturen volgen op VIER in het tweede seizoen van ‘Jani gaat’ en van dinsdag tot vrijdag legt Vlaanderens favoriete stylist vier fashionista’s het vuur aan de schenen op VIJF.  Meet Manon, Shana, Marie en Eline want zij gaan als eerste de uitdaging aan in 'Shopping Queens'.

In ‘Shopping Queens’ krijgen vier modebewuste dames de opdracht om zichzelf te restylen voor een bepaalde gelegenheid, en die krijgen ze van niemand minder dan Jani Kazaltzis. Deze week gaan Manon, Shana, Marie en Eline de challenge aan en het belooft niet makkelijk te worden. Met exact 300 euro op zak en in drie uur tijd moeten deze fashionista’s een geschikte outfit zoeken voor een polowedstrijd.
 

De dames gaan om de beurt op zoek naar dé ideale outfit en terwijl één iemand op pad is, kunnen de overgebleven kandidaten alles volgen én commentaar geven.  Fashiongoeroe Jani doet hetzelfde en op het einde weten we wie die winnaar is, en naar huis gaat met de hoofdprijs: een shoppingweekend ter waarde van 1000 euro.
 

Even kennismaken

Manon (25) is als eerste aan de beurt en heeft naar eigen zeggen een stoere stijl met een girly touch. In de aflevering van morgenavond blijkt vooral budgetbeheer moeilijk te zijn voor de schoonheidsspecialiste. Als ze haar outfit wil betalen, komt ze aan de kassa namelijk 8 cent tekort…
 

Manon

Shana werkt als lerares en heeft een uitgesproken kledingstijl. Ze draagt vooral zwart, maar dat kom je op een polowedstrijd niet zo vaak tegen. ‘Ik vrees dat ik uit mijn comfortzone moet stappen als ik deze wedstrijd wil winnen’, aldus Shana.
 

Shana

De 19-jarge Marie studeert rechten en heeft een zwak voor hoge hakken. Ook heeft de studente best een dure smaak: ‘Vroeger was ik een echte snob, nu ben ik haute couture’. Het thema lijkt op het eerste zicht dus geen probleem, maar kan Marie een volledige outfit samenstellen voor maar 300 euro?
 

Marie

Eline volgt een kappersopleiding, en is zot van merken en dure kledij. In het echte leven kan ze regelmatig rekenen op een sponsor: haar oma. Alleen zal ze het dit keer zonder hulp moeten doen, want omalief is er helaas niet bij.
 

Eline

Vanaf dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35 op VIJF.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '