Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Ik wilde mijn eigen seksspeeltje maken om het stigma van plezier weg te nemen. Want iedereen verdient een orgasme.'

Demi Lovato komt met eigen vibrator op de markt: de ‘Demi Wand’

Naomi Ghyssaert

Demi Lovato (29) lanceert in samenwerking met online retailer Bellesa Boutique hun eigen seksspeeltje. De artiest deelde het nieuws op Instagram en poseert fier met de ‘Demi Wand’. ‘Elk van ons verdient een orgasme’, klinkt het.

Ik wilde mijn eigen seksspeeltje maken om het stigma van plezier weg te nemen, en om je seksuele relatie naar een hoger niveau te tillen‘, motiveert Demi op Instagram, waar die de nieuwe creatie in de kijker zet. Fans reageren enthousiast op het nieuws: ‘Dat is pas zelfliefde!’ en ‘WE SUPPORT‘, lezen we in de comments. Ook actrice Ashley Benson – bekend van onder andere de serie ‘Pretty Little Liars’ – reageerde opgetogen dat ze er zelf een wilde: ‘I want sissss‘.

Er is niets meer empowering dan je genot in je eigen handen te nemen.

Demi Lovato

Enkel online verkrijgbaar

De kleine – maar krachtige – vibrator heeft acht standjes en wordt keurig opgeborgen in een doosje zodat je hem overal met je mee kan nemen. Leuk, maar er hangt wel een prijskaartje aan vast. Voor 79 Amerikaanse dollar (of 68 euro) kan je hem al in je online winkelmandje gooien, maar daar komt wel maar liefst 39 dollar (of bijna 34 euro) aan verzendkosten bij… Als je de ‘Demi Wand’ écht wil uitproberen, kan je hem kopen bij de online retailer Bellesa Boutique die zich specialiseert in seksspeeltjes. Want ‘iedereen verdient een orgasme’, lees je op de site.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '