Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Dé shoptips in Parijs

Staat er binnenkort een citytrip naar Parijs op de agenda? Flair selecteerde enkele toffe shops en must do's zodat jullie kunnen winkelen als echte Parisiennes. 

Vintage Bar

Zijn jullie op zoek naar unieke designerstuks? Een must stop is dan zeker Vintage Bar, waar je – aan iets lagere prijzen – tweedehandsstukken vindt van Balmain of YSL.

Vintage Bar – rue de la Verrerie 16 – Métro 'Hôtel de Ville'.
 

Le Haut-Marais

In deze buurt – NoMa, Nord Marais – liggen hippe privéateliers van upcoming kunstenaars, toffe decoratiewinkeltjes en unieke designershops.

Meer informatie op www.hautmarais.blogspot.com.
 

Merci

Merci is een alles-in-één-winkel: van mode en meubilair tot kantoorartikelen en beddengoed, je vindt er alles. Er is zelfs een kantine met enkel gezonde en biologische voeding. Bovendien is alles er 100% gerecycleerd en recycleerbaar. Nog een pluspunt: de winst wordt gedoneerd aan het goede doel. Merci is gevestigd in een ruime loft, dus wees gewaarschuwd: het is soms erg moeilijk om deze magische plek te verlaten. 

Merci – boulevard Beaumarchais 111 – Métro 'Saint Sébastien Froissart'.

 

Free'p'Star n°1

Goedkoop, goedkoop, goedkoop: leuke vintage jasjes aan 10 euro en tops aan 1 euro. Alles wordt er trouwens op maat aangepast.

Free'p'Star n°1 – rue Sainte-Croix de la Bretonnerie 8 – Métro 'Hôtel de Ville'.
 

Free'p'Star n°2

De tweede Free'p'Starshop volgt een ander concept en verdeelt kleren in grote dozen. Sommige dragen een etiket met opschrift: '3 euro'. Het is er grabbelen en zoeken net zoals in de solden bij Zara. Ieder seizoen wordt de hele 'collectie' dozen vernieuwd en soms vind je er – na een lange zoektocht – een pièce unique.

Free'p'Star n°2 – rue de la Verrerie 61 – Métro 'Hôtel de Ville'.

 

Addicted

Bij Addicted verkopen ze girly accessoires. Gigantische kettingen, leuke hoofdaccessoires of de ideale clutch? Je vindt er werkelijk alles, maar met een twist.

Addicted – rue Saint-Merri 6 – Métro 'Rambuteau'.

 

En als het regent?

Geen paniek, want een echte Flairette laat zich niet stoppen door een regenbui (of twee). Spoor bij onvoorspelbaar weer richting Galeries Lafayette (Métro Havre Caumartin). Hier kan je uuuurenlang schuilen voor onweer: meerdere verdiepingen volgestouwd met de laatste mode en trends én een prachtige kelder met duizenden schoenen. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '