Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Hottie alert

De broer van Rachel McAdams is superknap!

Rachel McAdams kennen we allemaal uit de film Mean Girls en uit The Notebook. Wat je misschien niet wist over haar is dat ze een broer heeft. Een superknappe broer! Duidelijk een geval van goede genen.

Rachel McAdams nam haar broer Daniel mee naar het Toronto Film Festival waar ze aanwezig was om haar nieuwe film Spotlight te promoten. Later gingen de twee naar de Soho House Party. Tussen al het harde werken door moet er af en toe ook tijd zijn voor ontspanning.
 

Rachel McAdams
Bron: Getty via Cosmopolitan

Wat doet Daniel in het dagelijkse leven? Hij is geen acteur, maar deze hottie heeft zijn eigen fitnessbedrijf. Geen wonder dat hij zo’n lekker lijf heeft. Oké, het wordt nu een beetje verstopt onder zijn kostuum, maar onder dat hemdje zit ongetwijfeld een sixpack te wachten op ons. Of op zijn vrouw, want Daniel is al sinds 2013 getrouwd.

 

Rachel McAdams is niet de enige celeb die een knappe broer heeft. Ook de broer van Zac Efron is een hottie. Wie ook superknap is? Chris Hemsworth! Check zijn buikspieren op deze foto. Nog meer blote bovenlijven? Hier kan je Jared Padalecki en Stephen Amell bewonderen zonder T-shirt aan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '