Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT

Die bestaat uit twee delen en speelt zich af in de Ardennen.

YAY: Ketnet kondigt data aan voor de ‘#LikeMe’-winterspecial

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Begin juli bracht de ‘#LikeMe’-cast slecht nieuws, maar ook goed nieuws. En van dat positieve nieuws krijgen we héél binnenkort het resultaat te zien, want de ‘#LikeMe’-winterspecial wordt deze week nog uitgezonden op Ketnet!


Het slechte nieuws dat de ‘#LikeMe‘ cast afgelopen zomer in een video aankondigde, was het feit dat een derde seizoen pas voor 2022 op de planning staat én dat ‘#LikeMe in concert‘ (voorlopig) pas op 13 en 14 maart 2021 doorgaat. Het goede nieuws was dan weer dat we in de winter van 2020 een special mochten verwachten en nu is het bijna zover!

Lucas Van Den Eynde


Ketnet kondigde zopas de data voor de ‘#LikeMe’-winterspecial aan. Die bestaat uit twee delen en die worden afzonderlijk uitgezonden op zondag 20 en 27 december om 8 uur op Ketnet. In die afleveringen trekt de cast volgens de korte inhoud naar de Ardennen ‘waar Caro, Vince, Yemi, Maria en Camille het beste proberen te halen uit iets wat een gezellig weekendje moest worden. Maar ze worden zwaar op de proef gesteld door de grove en nalatige eigenaar van het hotel waar ze verblijven.’ In de special heeft ook ‘GR5’-acteur Lucas Van Den Eynde een rol. Misschien wel die van de hoteleigenaar?

© VRT

En ‘#LikeMe’ zou natuurlijk ‘#LikeMe’ niet zijn als er geen covers zouden gezongen worden. In de afleveringen worden de Nederlandstalige nummers ‘December’ van Abel, ‘Het kleine paradijs’ van Dana Winner, ‘Toveren’ van Herman Van Veen en ‘Als de muren konden praten’ van Will Tura in een nieuw jasje gestoken.

Pommelien Thijs, Maksim Stojanac, Francisco Schuster, Sali Haidara en Camille Dhont hopen dat de Ketnetters met de special er een warm familiemoment van kunnen maken. ‘De Winterspecial toont een heel gezellige kant van “#LikeMe”, met des te meer warmte. Opgenomen in gekke tijden maar in toch zo een gezellige sfeer. Naast een stevige portie humor is onze special ook nog eens doorspekt van spanning en ontroering met een mooie boodschap aan het einde’, aldus de cast.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '