Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Nutiminn

CUTE: op deze livestream volg je vier kittens in hun poppenhuis

Kattenlovers, dit moeten jullie gezien hebben: vier kittens in een poppenhuis op livestream! 'Keeping up with the Kattarshians' is de schattigste show op het internet.

De kittens zijn broers en zussen en worden de 'Catdashians' genoemd. Ze worden ook net zoals de Kardashians 24/7 gefilmd. 'Keeping up with the Kattrashians' is een project van de IJslandse Protection Cat Society. Het zijn vier kattenweesjes die drie tot vier weken in hun poppenhuis met échte stapelbedden verblijven. Het project werd opgestart om het dierenwelzijn in IJsland te verbeteren.

 

Vrijwilligers en medewerkers van de Cat Protection Society verzorgen de kittens en geven hen voldoende aandacht. Ze zorgen er ook voor dat het poppenhuis proper blijft, inclusief de kattenbak, en dat hun eten elke dag netjes geserveerd wordt. Op die momenten wordt de livestream even offline gehaald, zo'n 2 à 3 keer per dag. 

 

De kittens worden gefilmd met drie GoPro-camera's om hun dagelijkse activiteiten perfect in beeld te brengen. Ze spelen met elkaar, slopen af en toe het huis en doen ook superschattige dutjes. 's Nachts wordt het donker in het poppenhuis, maar je kan de kittens blijven volgen door de nachtcamera's, die dan worden opgezet. 

 

De show blijkt een groot succes, want de livestream werd al erg veel bekeken en krijgt veel lof op sociale media. 

 

Kijk hier mee naar 'Keeping up with the Kattarshians'!

 

Lees ook:

 Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '