Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Dit keer koos het koppel niet voor Instagram om het nieuws bekend te maken, maar wel voor de nieuwe videoclip van de zanger.

Chrissy Teigen en John Legend krijgen een derde kindje samen

Het regent de laatste weken zwangerschapsaankondigingen in Hollywood. Zo zou Jessica Biel in het geniep bevallen zijn en ook Ed Sheeran zou binnenkort voor de eerste keer papa worden. En nu kunnen we weer enkele namen aan dit lijstje toevoegen, want Chrissy Teigen en John Legend kondigden zonet aan dat ze samen een derde kindje verwachten.


Chrissy Teigen en John Legend verwachten samen een derde kindje. Dat maakte het koppel zelf bekend. Al kozen ze dit keer niet voor Instagram om het nieuws de wereld in te sturen, maar kondigden ze de zwangerschap aan in de muziekvideo van ‘Wild’, het nieuwe nummer van John Legend.

Op het einde van de clip zie je namelijk hoe John en Chrissy elkaar omarmen en dan zoomt de camera in op het beginnend babybuikje van Teigen. De beelden spreken natuurlijk voor zich, maar niet veel later maakte Chrissy het nieuws officieel door haar baby bump in de kijker te zetten via haar Instagram Stories. Luna en Miles krijgen er binnenkort dus een broertje of zusje bij!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '