Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Zowel Chris als Dakota hebben het nieuws nog niet officieel bevestigd.

Chris Martin en Dakota Johnson zijn na een relatie van bijna 2 jaar uit elkaar

Coldplay-zanger Chris Martin en actrice Dakota Johnson zijn uit elkaar. De twee waren bijna twee jaar een koppel, maar hebben nu toch besloten om elk hun eigen weg te gaan.


Enkele maanden geleden waren er nog trouwplannen in het spel, maar nu hebben Chris Martin (42) en Dakota Johnson (29) toch besloten om een punt te zetten achter hun relatie. Volgens geruchten hadden de twee niet dezelfde toekomstvisie. Zo wou de Coldplay-zanger nog meer kinderen, maar hier zou Dakota nog niet klaar voor geweest zijn. ‘Chris heeft het duidelijk gemaakt dat hij zo snel mogelijk meer kinderen wil, maar nu de carrière van Dakota van de grond begint te komen, staat haar hoofd er nog niet naar’, aldus een goede vriend van het duo.

Chris Martin heeft al twee kinderen met zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow. De twee hebben samen een dochter Apple (14) en Moses (12), maar de zanger hunkert dus naar een derde kind. Nu beide partijen ingezien hebben dat ze niet hetzelfde denken over de toekomst hebben ze dan ook besloten om uit elkaar te gaan. Dakota kon het wel goed vinden met zijn kinderen en zijn ex Gwyneth. ‘Samen spraken ze vaak af en ze kwamen ook goed overeen.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '