Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty & richard brutyo via unsplash

Zijn trouwe viervoeter Lulu overleed in 2018.

Channing Tatum maakt regiedebuut met ‘Dog’, een film geïnspireerd op zijn eigen hond

Herlinde Matthys

Channing Tatum, bekend van onder andere ‘Magic Mike’ en ‘Step Up’, regisseert binnenkort zijn allereerste film. Het verhaal van ‘Dog’ is geïnspireerd op zijn hond en beste vriend Lulu die in december 2018 overleed.


Sinds ‘Step Up’ is Channing Tatum zowat de celebrity crush van de halve (vrouwelijke) wereldbevolking. De acteur ziet er niet alleen verdomd goed uit, hij kan ook nog eens supergoed dansen. Nog een reden om van Chan te houden? Hij heeft een groot hart voor dieren! Zijn hond Lulu was zijn beste vriend, maar helaas moest hij eind 2018 afscheid nemen van haar. De geest van het beestje zal binnenkort voortleven in ieder van ons, want Channing gaat zijn allereerste eigen film ‘Dog’ maken en die is zoals de naam al doet vermoeden, geïnspireerd op zijn trouwe viervoeter!

Roadtrip


‘Iets meer dan een jaar geleden kwam ik terug van een roadtrip waar ik afscheid nam van mijn beste vriend’, schrijft Channing op Instagram bij een aantal schattige foto’s van hun tweetjes. ‘Nu maak ik een film die geïnspireerd is op haar. Ik ben zo trots dat ik mag aankondigen dat “Dog” gelanceerd zal worden door MGM Studios en het volgende valentijnsweekend in de bioscoop zal spelen.’

‘Dog’ vertelt het verhaal van een soldaat Briggs (Channing Tatum) en een militaire hond Lulu. Samen moeten ze tegen hun wil een lange tocht maken om op tijd te zijn voor de begrafenis van Lulu’s voormalig baasje en trainer. Onderweg werken ze enorm op elkaars zenuwen, maar beetje bij beetje groeien ze dichter naar elkaar toe.

Channing maakt ‘Dog’ samen met regisseur Reid Carolin, en hij zal zelf dus ook een hoofdrol vertolken. De film komt in februari 2021 uit in Amerika. Voorlopig weten we nog niet of de titel ook bij ons zal spelen en wanneer dat precies zou zijn. Fingers crossed en we houden je natuurlijk op de hoogte!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '