Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Medialaan

De loopbaanbegeleidster werd dan ook zwaar aangepakt op sociale media omwille van haar keuzes.

‘Blind Getrouwd’ Marjolein nog steeds single: ‘Een vrouw die haar grenzen stelt wordt meteen koel genoemd’

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Wat begon met een veelbelovend huwelijk eindigde in een diepe teleurstelling: Marjoleins deelname aan ‘Blind Getrouwd’ was misschien wel één van de meest besproken van het hele liefdesexperiment. Ze werd zwaar aangepakt op sociale media, maar nu de storm eindelijk is gaan liggen, doorbreekt de 37-jarige loopbaanbegeleidster de stilte.


Sportief, optimistisch en een liefhebber van grote uitdagingen: Mike leek op het eerste gezicht de perfecte match voor Marjolein. Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur startte voor beiden dan ook op een hoog niveau, maar dat ging al snel bergaf. De zondebok van het verhaal? Marjolein. Zij kreeg op sociale media heel wat haatreacties over zich heen. Zelfs haar mailbox bleef niet gespaard en die impact had ze duidelijk onderschat, zo vertelt ze nu in Dag Allemaal. ‘Ineens waren er mensen die ik niet kende die een stempel op mij wilden drukken. En dat werd me teveel op een bepaald moment’, aldus Marjolein. ‘Als een vrouw haar grenzen trekt, wordt ze opeens omschreven als koel, afstandelijk. Als een man dat doet, toont hij karakter en heeft hij principes.’

Zwaar verwerkingsproces


Maandenlang zweeg ze dan ook in de pers over haar deelname aan het liefdesexperiment. Een bewuste keuze zo blijkt nu. Marjolein moest eerst zelf haar verdriet en teleurstelling over het niet geslaagde experiment verwerken. ‘Maar tegen dat ik goed en wel klaar was om terug recht te klauteren, begonnen de uitzendingen al’, vertelt Marjolein. En dus ook de talloze haatreacties… Marjolein is tot nu toe dan ook nog steeds single.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '