Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maandagochtend was plots zo erg niet meer...

Beyoncé komt in de zomer naar België en wij gaan helemaal uit ons dak!

Beyoncé has done it again. Afgelopen weekend bracht ze nog een nieuw nummer inclusief videoclip op de markt, en nu heeft ze wéér een verrassing voor ons klaar. Stop waar je mee bezig bent, want Queen B komt in de zomer naar België!

En je hoeft er zelfs niet al te lang op te wachten. De ticketverkoop gaat van start op maandag 22 februari, want de zangeres komt al in de zomer naar ons land. Dat liet ze weten tijdens haar optreden op de Super Bowl. Ze kwam er optreden als special guest van Coldplay, maar we weten allemaal wie de échte ster is.
 

via GIPHY

Beyoncé komt voor haar The Formation World Tour naar Europa, en daar hoort natuurlijk een tussenstop in België bij. De wereldster zal op 31 juli optreden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Schrijf dus snel maandag 22 februari in je agenda en zet je wekker om 10u, want dan gaat de ticketverkoop van start via www.proximusfogormusic.be en www.ticketmaster.be. Zet je schrap, dames, want de tickets vliegen ongetwijfeld in enkele seconden de deur uit.

 

Ook deze artiesten zijn straks in ons land te zien:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '