Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: lucyhale

We hebben dus nog maar 11 afleveringen te gaan...

BEVESTIGD: seizoen 7 is écht het einde van ‘Pretty Little Liars’

Het gerucht dat het zevende seizoen van ‘Pretty Little Liars’ het laatste is, doet al een tijdje de ronde. Toch heeft I. Marlene King ons gisteren uit ons lijden verlost (of net niet). Via Facebook Live maakte ze samen met de actrices het trieste nieuws bekend.

‘Het is een eer geweest om zeven jaar lang te werken met zo’n getalenteerde cast en crew’, aldus I. Marlene King. ‘We zijn een echte familie geworden en het is moeilijk om afscheid te nemen van een serie die zo veel impact gehad heeft op haar toeschouwers. Ik ben blij dat de fans eindelijk alle antwoorden zullen krijgen, en ik denk ook dat ze tevreden zullen zijn na de laatste tien afleveringen.'
 

De laatste aflevering zal zo’n twee uur duren, en de beloofde #PLLWedding komt er ook nog aan. In Amerika wordt vanavond de zomerfinale uitgezonden, en dan is het tijd voor een grote pauze. De laatste tien afleveringen beginnen pas in april 2017. Trouwens, in de tweede helft van seizoen 7 keren een aantal personages terug naar Rosewood. Zo krijgen we bijvoorbeeld Wren en pastoor Ted opnieuw te zien.
 

I. Marlene King heeft het nieuws gisteren bekendgemaakt via Facebook Live. Naast haar zaten hoofdrolspelers Lucy Hale, Ashley Benson, Troian Bellisario, Shay Mitchell en Sasha Pierce. ‘Dit was een geweldig hoofdstuk uit ons leven en we zijn zo blij dat we het met jullie konden delen’, aldus Lucy.

Wil je nog meer lezen over 'Pretty Little Liars'?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '