Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Charles PH via Unsplash

Wie van deze cuties volg jij al?

Deze Belgische honden zijn met hun duizenden volgers de bekendste #instadogs van ons land

Een tijdje geleden lieten we jullie al de beroemdste katten van eigen bodem zien, maar we mogen natuurlijk ook het andere kamp niet vergeten. Zo hebben heel wat baasjes ook een eigen Instagramaccount voor hun hond opgericht en wij hebben er alvast de leukste uitgezocht. Kijk zelf maar!

@prosthepei (8K)


Sharpei Pros ken je misschien al van onze rubriek #INSTAPETS. Ons hart heeft hij meteen gestolen en we zijn duidelijk niet de enigen. Op korte tijd wist hij namelijk al meer dan 8.000 volgers te verzamelen op zijn Instagramaccount @prosthepei.

@lucy_theflufbernese (5K)


Lucy is nog maar twee jaar oud, maar ze heeft al het postuur van een kleine beer. Ben jij meer voor grote honden? Dan kan je haar samen met haar andere 5.000 volgers volgen op Instagram. Leuk weetje: Lucy en Pros (van het account hierboven) zijn niet alleen vrienden op sociale media, maar ook in het echte leven. Af en toe spot je dan ook een foto van de twee honden samen.

@kingmajesty_and_princessrose (63K)


Iets minder Pinterest perfect, maar daarom des te leuker is het account van @kingmajesty_and_princessrose. De twee Engelse bulldogs Nelson en Rose vinden het niet erg om zich af en toe een keertje te verkleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een eenhoornkostuum of liever een schattig zwembroekje?

@bentley.the.fluffy.pomeranian (14K)


Fan van all things fluffy? Dan kan je Bentley en Gucci volgen op hun account @bentley.the.fluffy.pomeranian waar ze samen al 14.000 volgers verzameld hebben. Dwergkeesje Bentley heeft trouwens de ziekte Alopecia X waardoor hij zijn haar verliest, maar dat maakt hem net zo uniek!

@boris_the_instapug (23K)


Boris is al 7 jaar oud, maar dat maakt hem niet minder schattig. Af en toe krijg je ook baasje Caro te zien die van haar trouwe viervoeter hele mooie en lichtrijke foto’s neemt.

@kleinemilo (36K)


Geen saai moment ten huize @kleinmilo. Dwergkeesje Milo is namelijk niet de enige hond die je kan zien op het Instagramaccount, want hij moet de spotlight delen met Zaki en Nanu. Zet je al maar schrap voor een overdosis schattigheid!

@bordercollieshadow (31K)


Shadow is een Border Collie van 6 jaar met een opvallend uiterlijk kenmerk. Zo heeft hij namelijk een bruin en een blauw oog. Sinds kort heeft hij er ook nog een broertje, Storm, bij en die ziet er al even schattig uit.

@littlelouthepug (6K)


Ben jij na het lezen van dit artikel mopshond Boris meteen beginnen volgen? Dan kan je het account van Lou ook meteen aan je must follow-lijstje toevoegen. Deze schattige puppy heeft nog niet zoveel volgers, maar wij hebben een voorgevoel dat dit niet lang meer zal duren…

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '