Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty images

Het koppel heeft samen 2 jonge kindjes.

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zetten na 13 jaar punt achter hun relatie

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Annelien Coorevits zag als presentatrice van ‘Temptation Island’ heel wat relaties sneuvelen. Nu is het helaas haar beurt, want zij en haar man Olivier Deschacht gaan na 13 jaar uit elkaar.


Een knappe Miss België die samen is met een populaire voetballer, het is een beetje een cliché. Maar de liefde tussen Annelien Coorevits en Olivier Deschacht was geen bevlieging en het koppel slaagde er lang in hun sprookje te doen lukken. Ondertussen kregen ze twee kindjes: dochtertje Elena (8) en zoontje Luis (4). Bovendien liep ook alles op professioneel vlak voor beiden op wieltjes. Zij is de graag geziene presentatrice van onder andere ‘Temptation Island’ en hij was een succesvol speler bij Anderlecht. Picture perfect!

Verhuisd


Helaas komt daar na dertien jaar een einde aan, want volgens Dag Allemaal zet het koppel een punt achter hun relatie. ‘Met het ouder worden kwam het besef dat de prins op het witte paard niet bestaat’, zei Annelien onlangs nog in Humo. Volgens Dag Allemaal zouden de twee zelfs al apart wonen. Annelien verhuisde een aantal weken geleden en heeft nu haar eigen plekje op een boogscheut van de gezinswoning.

Een precieze reden voor de breuk gaven de twee, die in november 2017 in het geheim trouwden, nog niet. Wat wel zeker is, is dat ze zonder ruzie en als vrienden uit elkaar gaan en dat de zorg voor hun twee kindjes centraal zal blijven staan. Zo trok het gezin afgelopen weekend nog samen naar Disneyland Parijs.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '