Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @annakendrick47

'Minty fresh!'

Anna Kendrick geeft details vrij over haar kus met Blake Lively

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Veel mannen zouden wel eens een tong willen draaien met Blake Lively, maar het was Anna Kendrick die de knappe blondine mocht kussen voor hun nieuwste film ‘A Simple Favor’.


Er wordt in Hollywoodfilms nogal wat afgekust. Voor acteurs en actrices is het doodnormaal dat ze op een gewone werkdag verschillende scènes moeten opnemen waarin ze hun tegenspeler eens goed binnendoen. De filmkus waar iedereen het de laatste tijd over heeft, is er eentje die je niet meteen zou verwachten: die van Blake Lively en Anna Kendrick.

Anna en Blake spelen de hoofdrol in de nieuwste thriller ‘A Simple Favor’, en er is een moment waarop beide dames het nogal gezellig maken met elkaar. Blake beweerde eerder al op Instagram dat Anna de enige persoon op deze aardbol is met wie ze haar hubby Ryan Reynolds zou bedriegen. Een gedurfde uitspraak die manlief natuurlijk niet zomaar aan zich kon laten voorbijgaan. Het leidde tot een uiterst amusante conversatie tussen hen drietjes op sociale media.

‘Anna is de mooiere, vrouwelijke(re) versie van mijn echtgenoot... Dus zou het dan echt gelden als bedrog?’ schreef Blake bij een foto van zichzelf en Anna. Anna reageerde dat ze Ryan ‘Deadpool‘ liet hebben, dus dat hij haar dit dan maar moet gunnen. Ryan kon niet anders dan zich neerleggen bij de feiten: ‘Ik zal jullie allebei missen.’

Kauwgom


Anna gooide nog wat extra olie op het vuur en gaf meer details vrij over haar innige kus met Blake. ‘Het enige waar ik bij een kusscène aan denk, is: heeft er iemand kauwgom bij?’ vertelt Anna in Pride Source. ‘Blake is net zoals ik, want ik heb nog nooit een man geweten die net zoals ik verwoed naar een muntje zocht!’

‘Wij waren sowieso de mintiest en meest frisse personen die ooit gekust hebben in de geschiedenis van Amerika’, lacht Anna nog. We weten nu al hoe de kus smaakte, wat ons alleen nog maar nieuwsgieriger maakt naar de film! ‘A Simple Favor’ speelt vanaf eind september in de cinema. Je kan de trailer hier bekijken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '