Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Getty / Action

OH DEER: Action verkoopt nu ook een rendierbed voor je huisdier

Action is zo’n beetje het paradijs voor je huisdier. Onlangs verkochten ze er al een schattig huisje voor al je huisdieren én een adventskalender voor je kat. Ondertussen heeft de keten weer iets voor ons in petto, want speciaal voor de feestdagen pakken ze uit met een rendierbed voor al je troeteldieren.


Binnen minder dan twee maanden is het Kerstmis en de kerststemming komt dan ook beetje bij beetje op. In heel wat winkels kan je al de eerste kerstversiering spotten en ook bij Action zijn ze er op tijd bij.

De keten verkoopt namelijk een rendierbed voor je huisdier. De naam zegt het eigenlijk zelf al. Momenteel kan je namelijk in de winkelrekken een bed in de vorm van een rendier vinden. Het hebbeding kreeg de traditionele kerstkleuren met zich mee en het kreeg ook een schattig gewei en een paar oortjes. Cute!

Ben jij nog op zoek naar een kerstcadeautje voor je huisdier of kan jouw woning wel wat extra decoratie gebruiken? Rep je dan snel naar de dichtstbijzijnde Action, want daar verkopen ze het rendierbed momenteel voor 9,98 euro.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '