Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dave J Hogan via Getty Images

Benny, Agnetha, Anni-Frid en Björn haalden alles uit de kast in Londen.

NOSTALGIE: ABBA verschijnt voor het eerst sinds lang samen in het openbaar

Annelies Hart

ABBA-fans kunnen hun hartje ophalen, want naast de comeback op muzikaal vlak is er nu ook een comeback op persoonlijk vlak. Bjorn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson en Agnetha Faltskog zijn namelijk voor het eerst in maar liefst 36 jaar nog eens samen gefotografeerd. Het viertal betrad samen de rode loper op de première van hun Voyage-concert in Londen.

Gisterenavond was een groot moment in de muziekgeschiedenis. Een van de meest iconische bands kwam na 36 jaar namelijk nog eens samen in het openbaar: ABBA. Het viertal trok naar Londen voor de openingsavond van hun ABBA Voyage concert.

Benny Andersson (75), Agnetha Fältskog (72), Anni-Frid Lyngstad (76) en Björn Ulvaeus (77) haalden alles uit de kast om te poseren op de rode loper van het glamoureuze evenement.

Digitale avatars

ABBA kon volop genieten van de festiviteiten, want ze stonden die avond niet zelf op het podium van hun eigen concert. Althans, niet volledig. Tijdens de Voyage-concerten zijn het digitale avatars van hun jongere zelf die de pannen van het dak zingen en dansen.

Het concept is volledig nieuw. Zo nieuw zelfs dat er geen arena bestond. Benny en Björn besloten dus het heft in eigen handen te nemen en een speciale ABBA-arena te laten bouten in het Queen Elizabeth Park in Londen. De perfecte plek om nostalgie op te snuiven dus.

@abbavoyage This. Is. ABBA. Voyage. #ABBA #ABBAVoyage @abba ♬ original sound – ABBA Voyage

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '