Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

8 voetbalweetjes waarmee je indruk maakt

Omdat alle gesprekken deze dagen over voetbal zullen gaan... een paar weetjes waar je op café, op het werk of aan de kassa van de supermarkt mee kan uitpakken.

 1. Thibaut Courtois, ja, onze keeper, behoort tot de absolute wereldtop. Hij is misschien zelfs wel de beste keeper van de wereld.
   
 2. De jongste Rode Duivel die meegaat naar Brazilië is Adnan Januzaj. Hij is nog maar 19.
   
 3. Voetballers aan de top zien er stoer uit, eigenlijk zijn het vrouwen. Hoe meer handtassen (of manbags) van Gucci en Vuitton, hoe beter!
   
 4. Nieuwe schoenentrend op het WK zou trouwens een roze rechterschoen en een blauwe linkerschoen zijn.
   
 5. Coach Wilmots heeft beslist dat de vrouwen van de spelers niet mee mogen naar het WK. Geen seks dus na de match. En nog minder ervoor.
   
 6. Het is van 2002 geleden dat de Rode Duivels nog mochten meedoen met het WK. Vandaar dus de massahysterie momenteel. Twaalf jaar, dat is lang!
   
 7. Op het einde van de match gaan de truitjes vaak uit. Logisch, de voetballers hebben het warm. Het lijkt misschien of op dat veld gewoon wat heen en weer rennen, na een goede match hebben ze toch bijna 10 kilometer gelopen.
   
 8. En ja, sorry dames, buitenspel. Het is ingewikkeld, gelukkig vonden wij een site waar ze het uitleggen aan de hand van schoenen. Eindelijk zijn we mee!

 

Is voetbal écht jouw ding niet? Plan dan je volgende vakantie terwijl je lief naar het WK kijkt. Met deze lijstjes wordt inpakken een fluitje van een cent.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '