Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© verseau

Helaas piekert en strest de Waterman veel wanneer ze belangrijke beslissingen moet nemen.

JOUW JAARHOROSCOOP: de Waterman zal in 2019 zelf initiatief moeten nemen

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!


Waterman (21 januari – 22 februari)

Algemeen


Het jaar 2019 biedt je alle kansen om je persoonlijke doelen na te jagen. Of het nu om een nieuwe carrière gaat of een relatie, dit jaar gaat het gebeuren! Wel is het belangrijk dat je zelf de initiatieven neemt. Als je op de bank blijft hangen, gebeurt er weinig.

Liefde en relatie


Alleen in juni kan het flink botsen tussen jou en je lief. Voor de rest ziet het er goed uit. Jullie hebben vaak nuttige gesprekken dit jaar, waardoor de band hechter wordt. Als single mag je de maanden april, oktober, november en december goed in de gaten houden.

Job en carrière


Wanneer je initiatieven neemt en kansen durft te grijpen, kan je carrière een ware metamorfose ondergaan. Dan verandert er gedurende het jaar veel voor je. Onderneem stappen in februari, juni, september en november.

Gezondheid


Als luchtteken stres en pieker je veel, vooral wanneer je belangrijke beslissingen moet nemen. Vertrouw meer op je intuïtie dit jaar, dan voel je je snel beter. Fysiek zit je in 2019 tiptop in je Waterman-vel.

Geld


Het eerste deel van 2019 is het behelpen, dan is je inkomen niet naar wens en krijg je te maken met onverwachte kosten. Na de zomer draait dit gelukkig weer bij.

Reizen


Vooral voor je relatie is het goed om op vakantie te gaan, het brengt jullie dichter bij elkaar. Als single is de kans op een ontmoeting het grootst op reis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '