https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Op vlak van job en carrière verandert er dit jaar het meest voor de Schorpioen.

JOUW JAARHOROSCOOP: de Schorpioen gaat in 2019 als een speer

De redactie

Zal jij het in 2019 over een andere boeg gooien en meer aandacht aan je gezondheid besteden, je lief op de eerste plaats zetten of gaan voor die radicale carrièreswitch? Wat jou in het nieuwe jaar staat te wachten, staat in de sterren geschreven!

 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Algemeen


Jij gaat in 2019 als een speer! De planeten beloven spectaculaire ontwikkelingen wanneer jij duidelijke doelen stelt. Je krijgt prachtkansen voorgeschoteld om meer met je talenten te gaan doen, maar zorg wel dat je tijd vrij blijft maken voor je lief, vriendinnen en familie.

Liefde en relatie


Voor jou, als single Schorpioen, start het jaar goed. In januari sta je al oog in oog met een geschikte lover, en die klik heeft absoluut potentie. Heb je al een lief, dan wordt het wat vaker romantisch dit jaar. En tussen de lakens keert geregeld de passie terug.

Job en carrière


Op dit vlak verandert er voor jou dit jaar het meest, Schorpioen! Gelukkig in positieve zin. In april, juli en november is het jouw moment om te shinen, dan kan je jezelf profileren en bereiken wat je maar wil.

Gezondheid


Je voelt je top in 2019, maar dat blijft niet zo wanneer je te veel hooi op je vork neemt. Bewaak dit jaar dus je grenzen en neem af en toe een time-out, dat is de enige manier om jezelf fit en energiek te houden.

Geld


Aan het begin van het jaar ben je vooral bezig met zaaien. Na de zomer begint het oogsten en pluk je de vruchten van al je inspanningen. Dan kan het geld rollen!

Reizen


Je bent zo met je job en carrière bezig dat een reis of vakantie er snel bij inschiet. Dat is jammer. Jij hebt ook soms een break nodig. Ga alsnog in juni.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content