Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Reserveer jouw steps snel zelf mét fikse korting dankzij de avontuurlijke pocket die deze week bij je Flair zit!

UITGETEST: redactrice Amandine trok met de elektrische step door Namen

Deze week zit er bij je Flair een pocket waarmee je een dagje op avontuur kan gaan voor een scherp (of zelfs onbestaand) prijsje! Op het menu? Snorkelen, karten, paintballen, kajakken en nog veel meer. Redactrice Amandine ging cruisen rond de Citadel van Namen op een elektrische step.

Een gewone step besturen is al een hele uitdaging. Dus wanneer ik de opdracht krijg om een elektrisch off-roadmodel te testen, voel ik me niet alleen nieuwsgierig maar ook een tikkeltje bezorgd. Samen met mijn zus trek ik richting Namen, naar de oevers van de Maas, waar we gids Philippe terugvinden op zijn woonboot ‘Formigny’. Nadat hij ons een koffie heeft aangeboden, beginnen we aan ons avontuur op de step.

Zware machines

Tijdens een korte, maar noodzakelijke, training leren we de zware machines zowel op gras als op beton besturen. Eens dat achter de rug is, zijn we klaar om te vertrekken naar de Citadel van Namen. Eerst over de geplaveide weg en daarna over steeds steilere paden: het is een sensationeel avontuur. Philippe beheerst zijn step een pak beter dan wij en kan ons gelukkig de nodige tips en tricks geven om ongelukken te vermijden en toch optimaal te genieten. Van een uitdaging gesproken!

Tijdens het tochtje over de heuvels van Namen moeten we toch af en toe stoppen om het prachtige uitzicht te bewonderen. Daarna gaat de steprit door bossen en over kleine paadjes in het midden van de natuur. De nieuwsgierige voorbijgangers zien ons alleszins graag passeren en wij zijn zeker dat we deze ervaring nooit meer zullen vergeten.

5 goede redenen om de elektrische steps van Formigny uit te proberen:

 • De activiteit is superleuk en geeft je de kans om Namen op een nieuwe manier te ontdekken.
 • Philippe is de ideale gids. Hij geeft heel duidelijk uitleg over hoe je de steps moet besturen en zal je tijdens de volledige route begeleiden.
 • De boot van Philippe is ook een originele plek om te overnachten.
 • Die boot ligt dan ook dicht bij het centrum van Namen.
 • Als je er dan toch bent, kan je maar beter een bezoekje brengen aan een van deze leuke adresjes:
  • Mama Is Cool: een hippe kleding- en accessoirewinkel. Maar haast je, want hij sluit de deuren in augustus.
  • Chez Maurice: voor een croque monsieur die net dat tikkeltje origineler is.
  • Coco et Moi: als je graag een cadeautje meeneemt voor de thuisblijvers.

Praktisch

Ontdek Namen net als Amandine op een elektrische off-roadstep. Kapitein Philippe neemt je mee op een route van 12 tot 18 km doorheen de bossen en rond de Citadel van Namen.

Normale prijs: € 50 p.p.

Jouw Flairprijs: € 35 p.p.

Wil jij ook avontuur opsnuiven? Haal dan snel je Flair in huis, maak een keuze en boeken maar! De bon is geldig van 3 mei tot en met 3 augustus 2022. Meer info vind je op de Facebookpagina.

dagje avontuur

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '