Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Welke Aperol Spritz lover neem jij mee?

HOTSPOT: nip van je favoriete bittere drankje in pop-upbar Summer of Spritz

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Fans van Spritz kunnen hun bitter hartje ophalen in Summer of Spritz, een nieuwe pop-upbar in hartje Brussel waar je de populaire apero in verschillende variaties kan proeven.

Als er nu één drankje zomer schreeuwt, dan is het wel een Spritz. De populairste variant is zonder enige twijfel Aperol Spritz, terwijl wij dan weer nooit nee zeggen tegen een Limoncello Spritz. Toch kan je nog veel meer kanten uit met de apero en dat bewijst Summer of Spritz, de nieuwe pop-upbar in het centrum van Brussel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Houten spelen

Je kan er Spritz met gember, rozemarijn, gerookte sinaasappel, vlierbloesem en noem maar op proeven. Er is voor elk wat wils! We hebben zo’n vermoeden dat dit een terrasje is waar we ettelijke uurtjes zullen vertoeven. Zeker omdat je er naast de heerlijke drankjes ook reuzegrote, houten spelen zoals Jenga en Mikado hebt. Misschien wel best je bestie, partner of collega uitdagen vóór je twee van je favo apero’s naar binnen giet.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De creatieve breinen achter dit project zijn de broers Sébastien en Martin Duchateau. Je vindt Summer of Spritz op de vismarkt in de bruisende Sint-Katelijnewijk. De bar is open van woensdag tot en met zondag van 16u tot 22u. Je kan er nog tot en met 2 oktober terecht voor een verfrissende cocktail.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '