Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Wie neem jij mee?

WEEKENDTIP: wegsmelten in de stad der liefde bij het zicht van honderden worsthondjes tijdens Paris Sausage Walk

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Heb je een teckel of ben je gek op de schattige worsthondjes? Noteer dan zeker zondag 4 december in het vetjes in je agenda, want dan vindt in Parijs een heuse Sausage Walk plaats.

Wat is er schattiger dan een teckel? Tientallen of zelfs honderden worsthondjes! In Parijs kan je binnenkort een hele parade dashondjes zien passeren tijdens een heuse Paris Sausage Walk. Het toffe event wordt voor de derde keer georganiseerd door de Association Teckels Sans Doux Foyer, dat zich inzet voor dakloze teckels.

Sightseeing

Je moet er wel voor naar de stad der liefde trekken, want de schattigste wandeling die je ooit in je leven zal maken, gaat door in Parijs. Daar straf je ons natuurlijk niet mee, want voor en na de wandeling koppel je er gewoon een volledig dagje sightseeing aan vast. Hallo Eifeltoren, Louvre, Moulin Rouge en Arc de Triomphe!

Paris Sausage Walk gaat door op zondag 4 december van 11 tot 13u aan de oevers van de Seine, meer bepaald tussen de bruggen Mirabeau (Port de Javel Haut) en Alma. Naast wegsmelten tussen al die viervoeters, kan je trouwens ook het goede doel steunen tijdens het evenement door posters, tassen of badges te kopen van de organisatie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '