https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Bia Mara

Onze favoriete combinatie!

HOTSPOT: Bia Mara brengt zijn fish & chips nu ook naar Leuven

Grote liefhebber van fish & chips? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Bia Mara opent na Brussel en Antwerpen ook zijn deuren in Leuven. Zo krijgt de studentenstad er meteen nog een hotspot bij!


Bij Bia Mara kan je terecht voor fish & chips, maar het restaurant geeft het klassieke gerecht wel een moderne twist. Zo krijg je steeds een mooi en origineel gepresenteerd bord voor je neus. Ook dragen ze duurzaamheid hoog in het vaandel, want alle vis is afkomstig van duurzame visvangst. Voor het frituren maken ze bovendien gebruik van 100% plantaardige olie.

Op de kaart? Je kan er bijvoorbeeld heek of zeebrasem in een jasje van panko bestellen. Nog een favoriet zijn de chips met zeewierzout. De laatste jaren werd het aanbod ook uitgebreid met verschillende tapas zoals bijvoorbeeld een carpaccio van inktvis of vegan tempura. Visliefhebbers kunnen ook kiezen voor de vangst van de dag of voor een gestreepte zeebarbeel. Als bijgerecht kan je hier kiezen voor onder andere een puree van erwtjes met munt of voor een salade van olijven.

Bia Mara heeft al drie vestigingen in ons land. Twee in Brussel namelijk op de Kiekenmarkt en het Londenplein. In Antwerpen kan je ze vinden in de Maalderijstraat. Nu opent het restaurant dus ook de deuren in Leuven namelijk in de Tiensestraat.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content