Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BARàNAZ

Gooi je beentjes binnenkort los in de pastorijtuin van Bazel!

HOTSPOT: geniet van gezelligheid à volonté tijdens sfeerfestival BARàBAZ

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Oké oké, je agenda staat deze zomer waarschijnlijk al propvol festivals en leuke uitstapjes, maar er is toch nóg een hotspot het bezoeken waard. Tijdens het vierdaagse sfeerfestival BARàBAZ worden al je zintuigen geprikkeld, terwijl je danst, zingt en/of springt in een magische setting.

Je vervelen, dat zit er deze vakantie niet in. Vanavond nog even knallen op de Gentse Feesten, dan richting het tweede weekend van Tomorrowland, en daarna staan Dranouter, WECANDANCE en Pukkelpop nog op de planning. Wie tussen al de festivals en tripjes door toch nog even tijd heeft om op 11, 12, 13 en/of 14 augustus richting Bazel (Kruibeke) te trekken: wij willen mee! De gezellige pastorijtuin dient er namelijk vier dagen lang als decor van het übergezellige sfeerfestival BARàBAZ.

Openluchtconcertzaal

Na twee bescheiden corona-edities pakt de organisatie van het festival naar eigen zeggen uit met een echte knaleditie. Je kan er aan de bar vier dagen lang proeven van cocktails, mocktails en lokale biertjes, en de foodtrucks die op het terrein staan zorgen ervoor dat je eerst een (lekker!) fondke kan leggen. Op zaterdag en zondag wordt de tuin omgetoverd tot een openluchtconcertzaal. (Opkomende) talenten zullen er op de bühne tussen de bomen voor een heerlijk sfeertje zorgen. Zo zullen onder meer Lander & Adriaan, Borokov Borokov en Geheimzinnig Soundsystem je helpen om je dansbeentjes stevig los te gooien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast concertjes zal je in de groene oase ook terechtkunnen voor een workshop bloemschikken en kan je er op zondag brunchen in de tuin met een highteabox. Kortom: je kan er een volledig weekend doorbrengen zonder je er te vervelen. Wil je er graag zelf genieten? Tickets voor de concertdagen en brunchbox bestel je best (zo snel mogelijk) op voorhand. Wil je gewoon vier dagen chillen bij de zomerbar, dan hoef je geen tickets te bestellen. Meer info vind je op www.barabaz.be.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer hotspots:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '