Dankzij La Table des Chefs van Uber Eats.
WEEKENDTIP: laat dit weekend tegen een spotprijsje een gerecht van een topchef aan huis leveren
Uber Eats organiseert deze week La Table des Chefs. Vijf bekende Belgische chefs maakten hun eigen versie van enkele traditionele Belgische gerechten en je kan ze gewoon aan huis laten leveren.
Uber Eats bezorgt al jaren maaltijden aan huis. Maar nu verkent de app onbekende oorden. Vijf Belgische topchefs zetten hun schouders onder het initiatief La Table des Chefs. Dit weekend kan je hun versies van echte Belgische klassiekers aan huis laten leveren.
Nog tot en met zondag 23 september kan je in Antwerpen en Brussel tussen 18u en 23u via Uber Eats enkele Belgische klassiekers, maar dan van de hand van echte topchefs, bestellen. Voor een gerechtje betaal je slechts tussen de 14 en 18 euro. Hieronder vind je de overheerlijke opties.
Ugo Federico & Francesco Cury – Racines in Brussel
Inktvis, geroosterd met Belgisch kriekbier met uitsluitend verse, lokale en seizoensgebonden producten.
Alessio Sanchez – Sanzaru in Brussel
Tomaat-garnaal, maar dan bereid op een ceviche-achtige manier.
Dennis Broeckx – L’épicerie du Cirque in Antwerpen
Kip met appelmoes met speciale toppings. Dennis werkt voornamelijk met Belgische, artisanale producten.
Damien Bouchery – Bouchéry in Brussel
Vegetarische balletjes in tomatensaus, op smaak gebracht met ijzerhard (verbena) en basilicum.
David Martin – La Paix* in Brussel
Tomatenschotel met Iberisch varkensvlees en Colonnata-spek.
[td_smart_list_end]
Ben jij nu likkebaardend naar je scherm aan het staren? Bestellen maar! Hierzo!
Lees ook:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier