Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Tony’s Chocolonely

Ook de meest gewilde Tony’s Chocolonely-smaak aller tijden zit ertussen!

YES: Tony’s Chocolonely lanceert crispy chocoladeballen in verschillende smaken

Aan alle chocofans, it’s your lucky day. Tony’s Chocolonely lanceert een gloednieuw snackje dat ons nu al doet watertanden. Want crispy chocoladeballen in vijf verschillende verrassende Tony’s Chocolonely-smaken: wie wil dat nu niet proberen?

De knapperige chocoladeballetjes krijgen de naam Lil’Bits. Al zijn ze klein, ze hebben zoals we van Tony’s Chocolonely gewoon zijn wel een grootse impact. Het zijn namelijk de enige chocoladeballen waarvoor cacaoboeren de prijs voor een leefbaar inkomen betaald krijgen. Yes!

Verrassende smaken

Daar stopt het goede nieuws niet. De chocoladeballen zijn niet te verkrijgen in één, niet twee, maar in maar liefst vijf (!) verrassende smaken. Die zijn gebaseerd op oude klassiekers (maar dan in ‘t Lil) én komen er in nieuwe smaakcombinaties. Voor de kenners: de meest geliefde smaak, melkchocolade met karamel en zeezout, smelt samen met de cookiesmaak. Ook in triple chocolate komen er Lil’Bits met laagjes melk, witte en pure chocolade.

De nieuwe crazy smaakcombo gaat naar melkchocolade met marshmellow en biscuit, met chewy marshmellowvulling en een knapperig koekje, ondergedompeld in melkchocolade. Voor zij die het liever iets klassieker hebben, heb je de melkchocoladeballen met hazelnoot.

Ook aan de vegans wordt gedacht, zij kunnen genieten van de vegan knapperige chocokoekjes met sinaasappel in een jasje van pure chocolade.

Tony’s Chocolonely
© Tony’s Chocolonely

100 % slaafvrij

De prijs die Tony’s Chocolonely aan de cacaoboeren betaalt ligt gemiddeld 80 % hoger dan andere chocolademerken. Ze weten precies waar, hoe en door wie de bonen geproduceerd worden en proberen op die manier de chocolade-industrie 100 % slaafvrij te maken. Dat is belangrijk, want op dit moment werken er nog steeds ruim 1,5 miljoen kinderen op cacaoplantages in West-Afrika.

Tony’s Lil’Bits zijn vanaf eind augustus, begin september te verkrijgen bij de supermarkt, in Tony’s online chocoshop en bij alle Kinepolisbioscopen. Wij kunnen alvast niet wachten om alle smaken uit te proberen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '