https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Quick

Vergeet bitterballen! Bij Quick serveren ze vanaf deze week stoofvleesballetjes

Ben jij ook zo zot van stoofvlees met frietjes? Dan hebben wij goed nieuws voor jou: Quick voegt vanaf deze week stoofvleesballetjes toe aan hun menukaart. Voor ons een dubbele portie, alsjeblieft!


De menukaart van Quick ziet er voortaan een tikkeltje anders uit. De fastfoodketen liet zich namelijk inspireren door enkele Belgische smaken en zet zo bijvoorbeeld hun versie van stoofvlees op de kaart. Vanaf deze week tot en met 12 november kan je er namelijk een portie (4 of 10 stuks) stoofvleesballetjes bestellen. De balletjes worden klaargemaakt volgens een ambachtelijk recept, waarbij Belgisch witblauwrundvlees op smaak wordt gebracht met Belgisch bier en mosterd van het Gentse Tierenteyn. Mmmm, ons loopt het water al in de mond!

100 % Belgisch


Naast de toevoeging van de stoofvleesballetjes lanceert Quick nog twee gerechten, namelijk een Formidable Chicken-burger met Belgische kip en gebruiken ze vanaf nu Belgische chocolade in het vernieuwde recept van Choco Délice. Wanneer zijn we weg?

Bij de keten kiezen ze bewust voor Belgische ingrediënten, en dat zowel voor vaste waarden als voor tijdelijke, seizoensgebonden producten. Door op zoek te gaan naar lokale leveranciers willen ze de productieketen zo kort mogelijk houden. ‘Quick is op-en-top Belgisch, en dat zetten we graag in de verf met typisch Belgische producten en lokale ingrediënten. Zo combineren de nieuwe stoofvleesballetjes op een unieke wijze verschillende smaken van bij ons’, aldus CEO Kevin Derycke.

https://giphy.com/gifs/food-spongebob-squarepants-hungry-8MObiTsZrFlTi

 

Nog meer food: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content