Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bij Chez Claire, dat opent in Gent én in Antwerpen, zullen luxueuze 'haute éclairs' centraal staan.

HOTSPOT: duo achter WASBAR lanceert dit voorjaar nieuw concept Chez Claire

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, het ondernemende duo dat in 2013 nog het Eén-programma ‘Topstarter’ won met hun succesidee WASBAR, lanceren dit voorjaar een nieuw concept waarin luxueuze ‘haute éclairs’ centraal staan. De roze hotspot zal Chez Claire heten en opent tegelijkertijd in Antwerpen én in Gent.

De eclair, het favoriete pateeke van menig grootmoeder, is terug en hipper dan ooit. Gentenaars Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde, bekend van hun deelname aan ‘Topstarter’ en het duo achter de WASBARs in Antwerpen en Gent, stellen dit voorjaar hun nieuwste concept voor: Chez Claire, een hotspot waar de ‘haute éclair’ centraal staat.

Van salted caramel crisp tot triple dark chocolate

De haute éclairs zullen verkrijgbaar zijn in 13 verschillende smaken, waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate. Ook zal er een versie zijn voor de liefhebbers met voedselintoleranties en werkt de patisseriechef van Chez Claire intussen volop aan een gebakje waar ook veganisten van kunnen smullen.

Bij Chez Claire, dat tegelijkertijd zal openen in Antwerpen en in Gent, zal je de haute éclairs ter plaatse kunnen degusteren of meenemen in cadeauverpakking. Om de smaakervaring nóg intenser te maken, bieden Dries en Yuri naast koffie ook hun eigen huismerk champagne Cuvée Claire aan.

Het interieur van Chez Claire werd uitgetekend door designstudio Pinkeye, die ook al de horecazaken Frank & Brut, Hoeked, Savage, Manhattn’s alsook de WASBARs van een unieke inrichting voorzag.

Henau en Vandebogaerde openden eind 2012 de eerste vestiging van WASBAR in Gent. Enkele maanden later werden ze winnaar van het televisieprogramma ‘Topstarter’ op Eén en in 2015 wonnen ze Belgium’s New Brand of the Year. Datzelfde jaar werd WASBAR verkocht aan Top Brands, de eigenaar van Pizza Hut en bakkerijketen Paul in België en Frankrijk. Sindsdien is het duo actief in de reclamewereld onder de naam AMBASSY.

Praktisch

De opening van Chez Claire in Gent en Antwerpen wordt verwacht eind februari. De exacte adressen zullen binnenkort worden onthuld. Intussen kan je op de hoogte blijven via de website, Facebook– en Instagrampagina van Chez Claire.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '