https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dessert doesn't go to the stomach. Dessert goes to the heart.

SWEET: HelloFresh levert vanaf nu ook dessertboxen aan huis

Robine van Tilburg

Maaltijdboxleverancier HelloFresh gaat naast hun reguliere foodboxen vanaf nu ook dessertboxen aan huis leveren. Dessert doesn’t go to the stomach. Dessert goes to the heart.


HelloFresh komt nu, na onder andere zijn tijdelijke paasbrunch- en kerstdinerbox, met een gloednieuwe foodbox. En this one’s a keeper! Vanaf nu kan je namelijk ook een zoete dessertbox bestellen bij de foodboxleverancier.

Foodbox voor zoetekauwen


Per week zijn er twee verrassende recepten (waarvan één luxerecept) beschikbaar bij de foodboxen van HelloFresh. De verse ingrediënten van het dessert worden net zoals bij de gewone foodboxen los geleverd mét een handige receptenfiche. De desserts zijn wel uitsluitend te bestellen bij de maaltijdbox en zijn dus niet apart te verkrijgen.

Maartje Frederiks, CEO bij HelloFresh Benelux verduidelijkt de keuze voor een zoete uitbreiding van hun assortiment: ‘Onze grootste prioriteit is om zoveel mogelijk stress gedurende het avondmoment weg te nemen bij de consument. Het afgelopen jaar hebben we de maaltijdbox steeds verder gepersonaliseerd en is onze service steeds flexibeler geworden. Door het dessert toe te voegen aan het assortiment kunnen we een nog completere avondmaaltijd aanbieden en maken we het onze klanten nog gemakkelijker om gevarieerd én lekker te eten!

De eerste stapjes van hun dessertboxen op de markt, wil HelloFresh alvast meteen goed zetten. In de eerste weken kunnen klanten namelijk kiezen voor onder andere een chocolademousse met mango en kardemomcashews of een minitrifle met vanillemuffins, gebakken appel en vanilleyoghurt. Geen simpele cake of rijstpap, dus. Yum!

Praktisch


De dessertbox van HelloFresh is vanaf nu te verkrijgen. Een dessertbox met ingrediënten voor één dessert kost € 4,95 voor twee personen en € 8,95 voor vier personen.

Nog meer lekkers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content