Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: The Beehive Coffee House

WAUW: deze Harry Potter-freakshakes zien er echt betoverend uit

Een boterbiertje is zo 2016, want vanaf nu drinken wij alleen nog maar deze Butterbeer Freakshakes. Waar kan je er zo eentje bestellen vraag je je misschien af? Wel, boek nog maar snel een citytrip naar Bristol, want in het Beehive Cafe serveren ze deze betoverende Harry Potter-freakshakes.


Freakshakes zijn al een tijdje hip, maar deze lekkernijen uit het Beehive Cafe in Bristol zijn toch extra speciaal als je het ons vraagt. Ze zijn namelijk volledig geïnspireerd op de wereld van Harry Potter. Zo kan je er bijvoorbeeld een Butterbeer Freakshake bestellen en wij zijn er spontaan van beginnen kwijlen.

De creatie combineert alle elementen van een milkshake en als extra krijg je er nog een kikker uit chocolade (net zoals in de film!), slagroom, stukjes toffee én een ‘dobby doughnut’ bij. Mmmm!

Bovendien heeft het Beehive Cafe een volledig Harry Potter-menu samengesteld dus naast deze heerlijke drankjes kan je – als je nog ruimte over hebt – ook enkele cupcakes bestellen. Of je neemt er gewoon een paar mee naar huis voor later.

Boek dus snel een reisje naar Bristol, want deze heerlijke creaties kan je nog proeven tot en met 4 november.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '