Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dr. Oetker

Heb jij de Pizza Dolce al Cioccolato al in de supermarkt zien liggen?

JAAAA: Dr. Oetker verkoopt vanaf nu ook chocoladepizza’s

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Lieve vrienden, het is zover. Onze gebeden werden verhoord. Het voedingsmerk Dr. Oetker dat onder meer bekendstaat voor zijn diepvriespizza’s, verkoopt nu ook chocoladepizza’s in ons land.


Dr. Oetker is in ons land alom bekend. De kans is groot dat je in je vriezer enkele diepvriespizza’s van het merk hebt liggen. En maak maar plaats voor nóg meer pizza’s! Want vanaf nu verkoopt Dr. Oetker naast zoute pizza’s ook een zoete pizza in ons land... en wat voor een!

Hoe meer chocolade, hoe beter!


De Pizza Dolce al Cioccolato is de allereerste zoete pizza van Dr. Oetker. De krokante bodem met subtiele chocoladesmaak wordt overgoten met een smeuïge chocoladesaus en drie verschillende chocoladetoppings. Het water komt ons nu al in de mond...

Wij hebben de Pizza Dolce al Cioccolato momenteel enkel nog maar gespot op de Facebookpagina van de Carrefour Market in Lede en die in Zele. De Duitsers mochten voorproeven en zijn alvast laaiend enthousiast over de nieuwste Dr. Oetker-pizza. We kunnen niet wachten om hem te proeven!

Nieuw in ons gamma...- Dr. Oetker pizza dolce al cioccolato- Popcorn met tabasco smaak- ketchup zero calories van Bvba RabekoWat wordt jouw favoriet?

Posted by Carrefour Market Lede on Monday, September 11, 2017


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '