Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Big Pursuit

MUST TRY: escaperooms slaan de handen in elkaar en bieden gratis online spel aan

Grote fan van escaperooms, maar zit the real deal er voorlopig niet in? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want De Gouden Kooi heeft samen met enkele leden van de Belgische escaperoomfederatie een gratis online spel op poten gezet. Enter: The Big Pursuit.


Geen idee wat doen vanavond? Dan hebben wij alvast een leuke tip voor jou, want enkele escaperooms hebben speciaal voor hun fans een online spel ontwikkeld. Zij hebben namelijk jouw hulp nodig om een criminele bende op te rollen. Interessant!

The Big Pursuit


Op de website van The Big Pursuit kan jij je gratis (!) aanmelden voor het online spel. Wat is nu juist het concept? Een beruchte bende pleegt al jaren criminele feiten in Vlaanderen en Nederland. Ze werken erg gesofisticeerd, zijn uitermate gefocust en laten zelden of nooit een steek vallen. Daarom is het tot op de dag van vandaag nog steeds niet duidelijk wie ze precies zijn. Wel is het een heel talrijke bende. Tijdens de lockdown verlegden ze hun focus van offline naar online en proberen ze zo hun buit te maken. Daarnaast worden er ook steeds meer meldingen door de politie opgevangen.

Tot enkele dagen geleden was er nog geen vuiltje aan de lucht, maar nu melden steeds meer escaperooms uit Vlaanderen dat de bende ook actief is op hun websites en onlinegebeuren. Bij www.befeb.be, de sectororganisatie van escaperooms in ons land, is het duidelijk geworden dat ze het niet alleen aankunnen. Daarom hebben ze jouw hulp nodig om deze criminelen op te sporen en tegen te houden. Iets wat je ons alvast geen twee keer moet vragen!

Voor meer informatie kan je terecht op de website van The Big Pursuit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '