Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

De ticketverkoop gaat later deze week van start.

Dua Lipa kondigt extra concert in Antwerps Sportpaleis aan

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Goed nieuws en slecht nieuws. Dua Lipa (25) kondigde zonet op Instagram aan dat haar ‘Future Nostalgia’-tour nog maar eens uitgesteld wordt. Het goede nieuws? Ze zal volgend jaar niet één, maar twee concerten in ons land geven.


In 2019 (!) kondigde Dua Lipa aan dat ze tijdens haar ‘Future Nostaligia’-tour in 2020 ook in ons land halt zou houden, maar daar stak het coronavirus helaas een stokje voor. Normaal gezien had ze op 2 mei 2020 de pannen van het dak van het Antwerps Sportpaleis gezongen, maar dat concert werd uitgesteld naar februari 2021 en daarna nog eens naar 1 oktober 2021. Ook die laatste datum wordt nu, tot grote teleurstelling van de fans en Dua zelf, nog maar eens aangepast naar 6 mei 2022.

Nieuwe data


‘Ik vind het enorm jammer dat de Britse en Europese tournee in september en oktober niet kan doorgaan. Bewaar je tickets, want ze blijven geldig voor de verplaatste data. Ik kan niet wachten om weer op het podium te staan en heb nog enkele datums toegevoegd’, schrijft de zangeres op Instagram. En wij horen bij de gelukkigen, want Dua kondigde ook in ons land een extra concert aan. Ze zal niet alleen op 6, maar ook op 7 mei in het Antwerps Sportpaleis staan.

 

View this post on Instagram


 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Future Nostalgia’, Dua Lipa’s gelijknamige album, verscheen vorig jaar en kreeg niets dan lovende kritiek. Ze scoorde er intussen al enkele monsterhits mee, zoals ‘Don’t Start Now’, ‘Physical’ en ‘Break My Heart’. Eerder dit jaar bracht ze het album opnieuw uit en voegde ze er nog een aantal topnummers aan toe, waaronder ‘Wer’e Good’ met Miley Cyrus. Wil je Dua Lipa haar album live horen brengen? De ticketverkoop voor haar concert op 7 mei 2022 gaat op 2 juli om 10u van start. De tickets voor het concert op 6 mei zijn al allemaal de deur uit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '