Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Vergeet wit, deze kleurtjes moet je op de muren smeren!

ZIEN: dit zijn de beste kleuren voor elke kamer in je woning

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Heb je net een nieuwe woning gehuurd of gekocht, maar heb je geen idee hoe die in te richten? Alles begint bij de juiste kleur verf op de muren. Volgens experts zijn dit de beste tinten voor elke kamer.

In de badkamer


Badkamers worden vaak wit geschilderd, maar wist je dat donkere kleuren in kleinere ruimtes hun opmars maken? Zo is nachtblauw hipper dan ooit.

In de slaapkamer


‘Rust’ is het codewoord in de slaapkamer, maar dat betekent niet dat je niet voor kleur mag gaan. Kies voor een subtiele tint, zoals dit woudgroen, en combineer met felgekleurde accessoires, zoals kussens, een wollen plaid of kleurrijke bloemen.

https://www.instagram.com/p/BGZcIHtpjgB/

In de gang


Het is verleidelijk om kleine ruimtes wit te laten, maar roze is de perfecte kleur om je gasten zich welkom te doen voelen zodra ze je woning binnenstappen. Blijf weg van fuchsia en ga voor poeder- of zalmroze.

https://www.instagram.com/p/BZL8wXuhQG3/

In de keuken


De keuken is het kloppende hart van een huis. Er wordt immers meer gedaan dan enkel gekookt. Combineer bijna zwarte tinten, zoals kobaltblauw, met zachtere varianten, zoals grijs- en babyblauw.

In de woonkamer


In een woonkamer moet je kunnen ontspannen, zowel bij daglicht als ’s avonds bij kunstlicht. Experts raden aan je living daarom in grijze kleuren met een groene ondertoon te verven.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '