Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Adrianna Van Groningen via Unsplash 

Elk jaar wordt het harde werk van fotografen, cateraars, weddingplanners, ... in de huwelijksindustrie beloond op de Wedding Industry Awards.

AHA: dit zijn de beste Belgische huwelijksleveranciers van 2020

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Op je trouwdag wil je als bruidspaar enkel het beste. Maar tijdens de zoektocht naar een geschikte fotograaf of grafisch ontwerper is het vaak moeilijk om door het bos der huwelijksleveranciers de bomen te zien. De Wedding Industry Awards scheidt het kaf van het koren en riep onlangs deze 8 huwelijksleveranciers uit tot de beste van België.


Sta je op trouwen en lijk je maar geen knoop te kunnen doorhakken wat de dj of florist betreft? Zoek niet verder. Op 15 februari vond voor het tweede jaar op rij de Wedding Industry Awards (WIA’s) plaats, een initiatief van HL BELGIË, de beroepsorganisatie in de Belgische huwelijkssector.

Met de WIA’s wil HL België het talent in de huwelijksindustrie in de bloemetjes zetten. De leveranciers kunnen zichzelf kandidaat stellen en worden vervolgens gescreend en beoordeeld door een internationale jury, waarin onder meer modeontwerper Nicky Vankets en de Nederlandse weddingplanner Liz van de Lande (Dutch Wedding Awards) zetelen.

Publiekslieveling naar huis met 3 prijzen


Op zoek naar een grafisch ontwerper? Dan moet je volgens de WIA’s bij Silke Danneels van Dasi zijn. Wie een onvergetelijk dansfeest wil, wordt aangeraden om dj Maarten Provo in te huren. Goochelaar Kim Dèrvan – bekend van ‘Belgium’s Got Talent’ – won in de categorie Entertainment en Lieselot Jonnaert en Anke Wouters van Lots Flower Art in de categorie Floral Event Design.

Carolina Mosquera en Maarten Vandewalle van Lux Visual Storytellers mochten twee awards in ontvangst nemen, die voor beste huwelijksfotograaf en beste videograaf. Maar dé winnaar van de avond was weddingplanner Liesje Van Haaster van Event’L. Zij won niet alleen de awards voor beste weddingplanner en beste storyteller, maar ging ook met de publieksprijs naar huis.

Vlnr: Maarten Provo, Kim Dèrvan, Liesje Van Haaster, Maarten Vandewalle, Carolina Mosquera, Lieselot Jonnaert en Silke Danneels.


Sta je op trouwen? Lees dan ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '