Home celebs Zo schattig is het dochtertje van Ryan Gosling en Eva Mendes

Zo schattig is het dochtertje van Ryan Gosling en Eva Mendes

Ze lijkt sprekend op haar papa

Reporters
We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk hebben we het dochtertje van Ryan Gosling en Eva Mendes te zien gekregen. Het koppel wist hun kleine spruit goed verborgen te houden, maar tijdens Halloween werd ze voor de eerste keer gespot. Ze heeft bovendien ook duidelijk de goede genen van haar knappe papa meegekregen.

Amerikanen zijn dol op Halloween. Op 31 oktober trekken alle kinderen de straat op voor een portie ‘Trick or Treat’. Een traditie die Ryan Gosling en Eva Mendes ook niet gingen missen. Samen met hun dochtertje Esmerelda trokken ze verkleed de straat op.

Het meisje is ondertussen al een jaar oud en kreeg voor de gelegenheid een laag schmink over haar knappe gezichtje. Wij bespeuren duidelijk de knappe looks van haar papa. Het gezicht van mama Eva was ook bedekt met een laag make-up en Ryan zelf ging (helaas) met een masker over zijn gezicht op pad.
 

Ook deze celebs vierden dit jaar Halloween. Ons favoriete kostuum? Dat is ongetwijfeld de outfit van Heidi Klum. Zij transformeerde zichzelf in Jessica Rabbit. Wie beter twee keer had nagedacht over haar outfit is Ashley Benson. De actrice mocht op heel veel commentaar rekenen nadat ze een foto van haar Halloweenkostuum op Instagram plaatste.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.