Home celebs ZIEN: ontroerende trailer van documentaire over overleden ‘Fast & Furious’-acteur Paul Walker

ZIEN: ontroerende trailer van documentaire over overleden ‘Fast & Furious’-acteur Paul Walker

Broer Cody: 'Hij was een groot kind.'

Photo News

In de documentaire ‘I Am Paul Walker’ vertellen zijn familie en vrienden over het leven van de ‘Fast & Furious’-ster. De acteur stierf in 2013 op 40-jarige leeftijd na een auto-ongeluk.

Paul Walker was over de hele wereld een graag gezien acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rol als Brian O’Connor in de ‘Fast & Furious’-films. Een rol die op zijn lijf geschreven was, want Paul was gek op snelle bolides. Het is dan ook tragisch dat de acteur net in zo’n snelle wagen het leven liet.

Op 13 november 2013 was hij op weg naar een event met zijn goede vriend Roger Rodas. Die laatste zat achter het stuur van zijn Porsche, toen hij plots de controle verloor over de wagen en met een hoge snelheid tegen een boom en verlichtingspaal knalde. De auto vloog in brand en beide mannen overleefden de crash niet.

‘Hij ging graag snel’

Vijf jaar na zijn tragische dood komt er een documentaire uit over zijn leven. Zijn familie en vrienden vertellen over wie Paul was en wat hij betekende voor hen. We krijgen tal van zelfgemaakte video’s te zien van Paul toen ie klein was of toen ie naar zijn eindejaarsbal ging.

De getuigenissen van zijn mama, broers en zus zijn enorm ontroerend en tonen nogmaals hoe graag Paul werd gezien. ‘Hij was een groot kind’, aldus zijn broer Cody. ‘Hij ging graag snel’, vertelt zijn zus Ashlie. ‘Vanaf het moment dat ik groot genoeg was, kroop ik achterop zijn fiets en hield ik me stevig vast voor de rit van mijn leven.’ ‘Zijn dochter en surfen, dat was het belangrijkste in zijn leven’, aldus regisseur Rob Cohen.

De acteur liet een dochter achter. De intussen 19-jarige Meadow zet zijn levenswerk verder en richtte de ‘Paul Walker Foundation’ op die zich inzet voor onder andere het milieu.

De documentaire wordt volgende week zaterdag 11 augustus uitgezonden in Amerika. We weten nog niet wanneer ‘I Am Paul Walker’ te zien zal zijn in België. In afwachting daarvan kan je alvast de trailer hieronder bekijken:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.