Home celebs ZIEN: Meghan Markle en prins Harry laten zich van hun sportiefste kant...

ZIEN: Meghan Markle en prins Harry laten zich van hun sportiefste kant zien tijdens wedstrijdje netbal

En dat doen ze uiteraard in stijl!

Isopix

Dat Meghan Markle een drukke agenda heeft als hertogin van Sussex, valt niet te betwisten. Vorige week stelde ze haar nieuwe kookboek nog maar voor en gisteren stond de Amerikaanse ex-actrice alweer volop in de belangstelling. Samen met prins Harry liet ze zich van haar sportiefste kant zien op de Universiteit van Loughborough. En dat leverde enkele leuke kiekjes op!

Gisteren stapten Meghan Markle en prins Harry eventjes buiten hun comfortzone. De lovebirds trokken namelijk naar de Universiteit van Loughborough om er samen met een paar jongeren een aantal masterclasses van bekende sporters te volgen. Denk aan marathonloopster Paula Radcliffe, tennisster Laura Robson en netbalspeler Eboni Beckford. Een indrukkend lijstje dus, maar dat weerhield het koppel er niet van om zelf een paar balletjes te gooien. En dat deden ze uiteraard in stijl. Meghan verscheen er in een klassiek donkerblauw maatpak én op torenhoge hakken.

Hoewel het koninklijk paar dus niet echt gekleed was op een intensieve sportsessie, deden ze vol overgaven mee. Na een reeks oefeningen was het dan ook tijd voor het echte werk: een wedstrijdje tussen Team Harry en Team Meghan. Iedereen juichte hen langs de zijlijn toe en legde het hele spektakel uitvoerig op beeld vast. Wie de wedstrijd nu uiteindelijk won, is echter niet bekend…

Coach Core Awards

De workshops waren een onderdeel van de Coach Core Awards, die later die dag werden uitgereikt. Uiteraard mochten ook de hertog en hertogin elk een prijs uitreiken en gaven ze beiden ook een korte speech. Coach Core is een programma binnen de Royal Foundation, de stichting van prins Harry en de hertog en hertogin van Cambridge. Hun doel is om jonge mensen te stimuleren om werk te vinden binnen de sportwereld.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.